AFHENTNING AF ORDRER

Afhentning af varer i butikken – hvordan fungerer det?

Da jeg stadig har mit butikslokale til rådighed, tilbyder jeg også stadig at du kan få lov at afhente din ordre hos mig. Så sparer du både tid og fragt-omkostninger, hvis du alligevel er i området! 

Når du bestiller en ordre og vælger at afhente i butikken kan du som regel regne med altid at kunne hente ordrer mellem 10-13 på hverdage. Mange dage vil jeg dog være der i længere tid end dét, og der er du selvfølgelig også velkommen. Vil du afhente din ordre senere end kl 15, vil det være en god idé at aftale det med mig på forhånd, da jeg som regel smutter hjem mellem 15-16. Du kan også altid skrive og spørge på dagen inden du går hjemmefra, om jeg stadig er der – er jeg på vej ud af døren, venter jeg også gerne på dig (så længe jeg selvfølgelig ikke har andre aftaler jeg skal nå). 

Når du har lagt ordren, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail (så husk at tjekke du skriver denne rigtigt) – og når pakken er klar til afhentning, vil du modtage endnu en mail med besked herom. Derefter kan du frit komme og hente din ordre. Du oplyser bare det navn du har lagt ordren i, når du kommer :-* 

Der pakkes løbende gennem arbejdsdagen, så du kan sagtens bestille og afhente samme dag. Jeg gør altid mit ypperste for at få pakket alle ordrer hurtigst muligt, så de også er tilgængelige for afhentning kort tid efter bestilling.