OM

I sommeren 2016 startede jeg på min negleteknikeruddannelse i akryl. Behandlingerne blev udført fra køkkenet i min lille lejlighed i Hjørring, hvor jeg boede med min kæreste og hund. Vi flyttede til Aalborg i april 2017 og jeg tog forretningen med mig. I den nye lejlighed fik Noget Med Negle et rum for sig selv, og der gik ikke længe før jeg kunne se, at jeg havde fat i noget af det rigtige. I december 2017 sagde jeg mit job op og lejede en lille plads i en skønhedsklinik på Boulevarden og 1. januar 2018 stod jeg som fuldtids selvstændig. Jeg ville gerne begynde at sælge nogle af de produkter, jeg alligevel anbefalede mine kunder, men i klinikken hvor jeg sad, var dette ikke muligt. Jeg begyndte derfor at holde øjne og ører åbne, og allerede 1. maj 2018 åbnede jeg klinikken i Bispensgade 31A, 1. tv. Min helt egen klinik, der nu også huser webshoppen og BySahl, der både holder til hos mig og i Hjørring. 

Jeg har konkurreret til DM i negle siden før jeg fik taget min negleeksamen, og har i løbet af de sidste 3 år skrabet 8 medaljer sammen. Sidst 3 guldmedaljer i gele (konkurrencenegle), salonstyle og stiletto i 2. division. Jeg konkurrerer for at udfordre mig selv, og for at bevise min fremgang for mig selv. Jeg vil gerne bare være bedst. 

Webshoppen startede som en måde at samle de ordrer, jeg skulle sende ud af huset, og har senere udviklet sig til at være en større del af min forretning. Jeg sælger kun ting jeg selv køber og bruger, og der bliver kun udvidet med nyt,  når jeg finder nye ting jeg bliver forelsket i eller hvis jeg finder en måde at forhandle produkter jeg allerede elsker og bruger. Skønhedsbranchen er vokset enormt over de seneste år, og der er derfor mange forskellige varer på markedet – og selv for mig, der er i branchen, kan det være svært at finde hovede og hale i, hvad der er bedst. Derfor er det vigtigt for mig kun at sælge ting jeg selv står 100% indenfor. Anbefalinger er personlige, og jeg kan derfor kun tale for mig selv. Men med min meget personlige tilgang til webshoppen, vil i også altid vide, at jeg i hvert fald knuselsker alt du kan finde der. 

Jeg går utroligt meget op i ærlighed, og sætter stor ære i kun at tilbyde det bedste af det bedste. Om det så kommer til mine evner som behandler, produkterne jeg bruger eller de ting jeg sælger. 

Jeg gør altid mit bedste, og presser mig selv hver dag, for at blive og være den bedste i branchen. Det er min måde at vise kærlighed til jer. 

Kærlige og smilende hilsner
Cecilie Sahl