Til neglebidere:

At bide negle er en forfærdelig svær vane at lægge fra sig. Jeg har selv været neglebider hele mit liv, og ved hvor flovt det kan være, og hvor svært det er at stoppe. Fingrene er jo altid i fokus og altid ’’lige ved hånden’’ 😉

Når du kommer hos mig, for at stoppe med at bide dine negle, vil jeg derfor gøre mit ypperste, for at du kan lægge vanen! Jeg anbefaler altid at starte med en kort naturlig forlængelse. Neglen bliver forlænget en smule, og bliver lavet i en naturligtfarvet akryl (i få tilfælde i gele), som blender pænt ind i neglesengen, og din udgroning vil derfor ikke være så tydelig, som hvis du fik en helfarve ovenpå.

Når man bider negle, vokser neglene meget hurtigere end normalt, og det kræver derfor lidt ekstra i de første par måneder. Jeg anbefaler at man får lavet sin opfyldning efter 14 dage i den første periode, og derefter snakker vi fra gang til gang om måske at rykke dine opfyldninger – alt efter hvordan dine negle reagerer, og hvordan dit temperament er. Da neglene vokser hurtigt, vil de jo også hurtigt blive længere – og lange negle er ikke noget du er vant til som neglebider. Vi holder dem derfor korte indtil du ikke længere føler, at neglene er i vejen.

Jeg laver stort set altid neglene i akryl, da akryl er det stærkeste produkt på markedet, og derfor ikke går i stykker, hvis du skulle prøve at bide lidt i dem – som du selvfølgelig alligevel helst skal lade være med! Akrylen hærder også af sig selv, og med en gele og en meget svag/tynd/slidt negl, vil gele’en ofte brænde, når den skal hærdes i LED/UV-lampen. Jeg elsker derfor akryl specielt til neglebidere, og neglene kan ofte bygges meget tyndere end ved gele, igen pga den høje styrke i produktet. Dog har gele’en også sine fordele, da produktet er mere fleksibelt end akryl. Det skal du dog ikke bekymre dig om – det finder jeg ud af, når jeg ser dine negle. 

 Det er altid vigtigt, at bruge en god negleolie – også når ikke du har negle på. Når du er neglebider, putter du ofte fingrene i munden, hvor neglene vil komme i kontakt med dit spyt. Spyttet indeholder enzymer, der er lavet til at nedbryde din mad allerede når du indtager det, og det vil derfor også påvirke dine negle negativt. Olien er derfor uhyre vigtig i dit forløb, og skal som minimum bruges 3 gange om dagen, for at holde neglene fyldt med olie, så hverken spyt eller vand kan trænge ind i neglen.

Man skal regne med at processen tager alt fra 1-3 år, alt efter hvor længe du har bidt negle, hvor meget du bider dem og hvor god du er til at passe på dine negle og hænder. I hvert fald, hvis man gerne vil lægge vanen helt.

Overvejer du at starte dette projekt hos mig, er du meget velkommen til at sende mig en besked over Facebook’s messenger, på instagram eller på tlf. 60516931. Har du ingen spørgsmål til behandlingen, kan du også sagtens booke en tid til en naturlig forlængelse på nmn.onlinebooq.dk – husk dog at skrive i kommentarfeltet at du er neglebider.

Kh Cecilie, Noget Med Negle