HOW TO NAIL INSTAGRAM E-BOG

DKK349,00

Så er den her! Bogen om hvordan du som klinik/salonejer får gang i din Instagram!
Til alle mine skønne kollegaer <3

LÆS VENLIGST HERUNDER OG I BESKRIVELSEN UNDER BILLEDERNE INDEN DU TRYKKER PÅ NOGEt:

Bemærk: DU KAN KUN ÅBNE LINKET 1 GANG, og jeg anbefaler derfor at du først klikker på linket, når du sidder ved en computer, så du kan downloade ned dertil. Linket udløber efter 30 dage.

Kategori:

Beskrivelse

Jeg har selv bygget hele min forretning op på de sociale medier, og aldrig brugt penge på markedsføring, så jeg ved også at det kan lade sig gøre! Bogen indeholder både tekniske forklaringer og er en samling af alle mine bedste tips! Når du har købt e-bogen, får du adgang til min Facebook-gruppe ”HOW TO NAIL INSTAGRAM”, hvor i alle i fællesskab kan dele erfaringer, viden, stille spørgsmål osv. Hvis du gerne vil være med, søger du frem til gruppen på facebook og så godkender jeg dig, når dit køb er gået igennem. Er i flere i din klinik, der gerne vil have adgang, sender du mig bare en besked, så finder vi ud af det. E-bogen bliver sendt til dig i din ordrebekræftelse (på mail) eller kan downloades fra hjemmesiden når købet er afsluttet. Bemærk linket kan kun bruges én gang, og er aktivt i 30 dage (så lad være med at trykke på det hverken på hjemmesiden eller i mail, før du er klar til at downloade!)

Har du ikke klinik/salon, men mangler inspiration og viden til at komme igang med Instagram, vil jeg være så fræk at påstå at du også sagtens vil kunne drage nytte af bogen. Eksemplerne er dog bygget op omkring salg af services/behandlinger og produkter.


Du kunne også være interesseret i...


Bestsellers

Værd at stifte bekendtskab med