Luxe Oil Drops

DKK200,00

Gradual tan på dråbe! Til dig, der gerne vil kræse lidt om dig selv! Bland 2-5 dråber i din dagcreme, og oplev hvordan du bliver brunere time for time i løbet af dagen! Denne version er til dig, der ikke er til spray, og gerne vil have ekstra fugt til huden!

10 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Minetan Lux Oil Drops er den perfekte makker til din dagcreme! Brug 2-3 dråber sammen med din ansigtscreme, og påfør i ansigtet, på hals og bryst for en lækker opfriskende glød, der dukker op gennem dagen! Fungerer som en selvbruner, der bare ikke skal vaskes af igen, da det er en gradual tan.

Absolut for dig, der ikke bryder dig om sprayfunktionen, ikke vil spilde produkt på at sprøjte ved siden af, eller dig som bare elsker at kræse lidt mere om dig selv! Olierne tilføjer nemlig også ekstra fugt til din hud og er SÅ lækker en tilføjelse til din daglige rutine!
Dråberne er meget drøj i brug og start gerne kun med 2 dråber, og arbejd dig frem. På denne måde sikrer du dig også, at du ikke får for meget farve!

Ps. Husk at vaske fingrene bagefter 😉

 

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Selvbruner

    tan go away

    Tan eraser! Denne fjerner resterne af din selvbruner, så du er helt klar til et nyt lækkert lag! Påfør med din handske på hele kroppen, vent 5 minutter og gå derefter i bad og skrub din gamle tan væk! Nemmere har det aldrig været!

  • Selvbruner

    Rose Mist

    Den lækreste fugtgivende rosenvandsspray med gradual tan! Som du kender din facemist – denne giver bare også glød!