Rose Mist

DKK200,00

Den lækreste fugtgivende rosenvandsspray med gradual tan! Som du kender din facemist – denne giver bare også glød!

14 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Denne spray er ikke bare den traditionelle rosenvandsspray! Denne indeholder nemlig den smukkeste gradual tanning, så du kan opbygge lige den farve du gerne vil opnå.
Den kan anvendes så ofte som du ønsker og er både opfriskende og giver fugt, da den indeholder både rosenvand og kokosolie. Er du i forvejen fan af face mist’s, vil du også klart komme til at elske denne!

Jeg bruger den selv på de dage hvor jeg synes jeg ser lidt ekstra træt ud. Et par sprøjt 15 cm fra ansigtet og du er good to go! Én af de ting jeg elsker den mest for er, at den ikke skal vaskes af. Du kan endda bruge misten og 5 minutter senere påføre din makeup, og farven vil stadig titte frem i løbet af dagen. Absolut et must have i mine øjne!

 

Du kunne også være interesseret i...

 • Selvbruner

  Kokos mist

  Du kender den allerede fra rose misten! Helt som du kender den i forhold til resultat – denne dufter bare af kokos istedet!

 • Selvbruner

  SKULL tan booster drops

  SÅ ER DEN HER!
  De nye selvbruner dråber, du kan blande i din creme! Og du får endda hele 50 ml for kun 175,-
  Jeg elsker den specielt til vedligeholdelse af tan (falsk som ægte) i ansigtet

 • Selvbruner

  Glow mist

  Så er den her! b.tan’s egen version af Minetan’s rose mist! Denne version dufter himmelsk af frisk hindbær og er ellers som du kender fra rose misten, bare billigere og uden rosenvand. Jeg er allerede helt forelsket!